Pastravi cu fasole verde

Printeaza

O reteta de pastravi cu fasole verde din: pastravi, ceapa verde, usturoi verde, fasole verde, vin alb, cimbru verde, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Pastravi cu fasole verde

  • 4 pastravi mai mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 500 g fasole verde
  • 250 ml vin alb
  • 1 legatura cimbru verde
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştii, spălaţi-i, ştergeţi-i şi umpleţi-i cu o pastă formată din usturoi, ceapă, cimbru (tocate mărunt), sare şi piper, pisate împreună într-un mojar. Puneţi peştii la cuptor, la foc potrivit, într-o tavă unsă cu ulei.

Condimentaţi-i cu sare şi piper şi turnaţi vinul. Ţineţi tava la foc potrivit până când scade sosul format, apoi puneţi în tavă fasolea verde şi ţineţi preparatul la cuptor până când carnea şi legumele sunt rumenite uniform.

Pastravi cu fasole verde

Pastravi cu fasole verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.