Pastravi cu sos de vin

Printeaza

Pastravi cu sos de vin din: ciuperci, usturoi, cimbru, vin, margarina, miez de paine, patrunjel, morcov, pastravi.

Ingrediente:

  • 8-9 ciuperci
  • usturoi
  • cimbru
  • 1 pahar vin
  • 1 lingura margarina
  • 2-3 felii miez de paine
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 4-5 pastravi

 

Mod de preparare:

Cureti pastravii, ii speli si ii pui la fiert cu legumele si vinul.

Intr-o cratita topesti margarina si rumenesti ciupercile.

Faci un sos in margarina unde au fost rumenite ciupercile, adaugi usturoiul taiat felii si cimbrul si amesteci bine de tot cu miezul de paine inmuiat si frecat ca o pastă.

Subtiezi sosul cu zeama in care au fiert pastravii si il dai prin sita.

Asezi pastravii pe o farfurie si torni peste ei sosul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.