Pastrav umplut cu salata de ciuperci

Printeaza

Pastrav umplut cu salata de ciuperci din: pastravi, ciuperci, ceapa verde, ulei, patrunjel, tarhon, lamaie, faina, malai, oua, sare, piper.

Inrgediente:Pastrav_umplut_cu_salata_de_ciuperci

  • 4 pastravi mai mari sau 8 mai mici
  • 400 g ciuperci albe de cultura
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura tarhon verde
  • 1 lamaie
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri malai
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştii, spălaţi-i şi lăsaţi-i să se scurgă de apă. Tăiaţi mărunt pătrunjelul, mărarul, tarhonul şi jumătate din ceapa verde. Amestecaţi ierburile, săraţi-le, piperaţi-le şi umpleţi cu ele păstrăvii.

Prindeţi-i cu scobitori, treceţi-i prin făină, ou bătut şi mălai şi prăjiţi-i în ulei încins, pe ambele părţi. Scoateţi-i pe şervete pentru a absorbi grăsimea de prisos.

Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, tăiaţi-le în sferturi şi fierbeţi-le 10 minute în apă cu sare. Scurgeţi-le de apă şi adăugaţi peste ele ceapa verde rămasă, tăiată mărunt.

Stropiţi amestecul de ciuperci şi ceapă cu zeamă de lămâie şi serviţi-l cu păstrăvii.

Pastrav umplut cu salata de ciuperci

Pastrav_umplut_cu_salata_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.