Pastrav la tigaie

Printeaza

O reteta delicioasa de pastravi la tigaie din: pastravi, faina, unt, ulei de masline, lamai, patrunjel, sare si piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Pastrav la tigaie

  • 4 pastravi
  • 2 linguri faina
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lamai
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi păstrăvii, spălaţi-i, scurgeţi-i bine şi ştergeţi-i cu şerveţele absorbante. Presăraţi-i cu sare şi piper şi treceţi-i apoi prin făină.

Incingeţi într-o tigaie 50g unt amestecat cu uleiul de măsline şi prăjiţi păstrăvii până când se rumenesc bine pe toate părţile.

Scoateţi-i apoi pe un platou, acoperiţi-i şi păstraţi-i la cald. Intr-o altă tigaie topiţi untul rămas, adăugaţi sucul de la 1 lămâie şi pătrunjelul tocat mărunt.

Lăsaţi să dea în 2-3 clocote, după care turnaţi totul peste păstrăvii prăjiţi. Serviţi păstrăvii calzi, ornaţi cu feliuţe de lămâie.

Pastrav la tigaie

Pastrav la tigaie

Pofta buna!


Restaurantedelux.ro va recomanda:

Cum_se_prepara_Pastrav_meuniere

Cum se prepara Pastrav meuniere (VIDEO)

Pastrav meuniere: Cum se prepara Pastrav meuniere:   Pofta buna!

Crostini cu patrav afumat

Crostini cu pastrav somonat

Crostini cu pastrav somonat din: fileuri de pastrav somonat, salota, marar, lamaie, praz, morcvo, telina, fenicul, ienibahar, piper, boabe de mustar, paine, unt, creme fraiche, hrean. Ingrediente: 2 fileuri de păstrăv somonat 1 şalotă 5 beţe de mărar zeama şi coaja rasă de la 1/2 de lămâie netratată 2 linguri de praz tăiat fin cate 1 lingură […]

Pastrav_infasurat_in_bacon

Pastrav infasurat in bacon

Pastrav infasurat in bacon din: pastrav, bacon, usturoi, ulei, zeama de lamaie, boia, ghimbir, rozmarin. Ingrediente: 3 păstrăvi potriviţi 300 g bacon 4 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline 2 linguri zeamă de lămâie boia de ardei dulce ghimbir ras rozmarin   Mod de preparare: Cureţi usturoiul, îl zdrobeşti şi îl freci cu ulei, […]

 

Pastravi cu lamaie la gratar

Pastravi cu lamaie la gratar

Pastravi cu lamaie la gratar din: pastravi, ulei, lamaie, sare. Ingrediente: 1 kg de păstrăvi ulei lămâie sare Mod de preparare: Peştele se curăţă, se spală, se sărează şi se usucă. Se ung cu ulei şi se învelesc în hârtie de pergament. Se frig pe grătar. Când sunt gata se scot din hârtie şi se […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pastrav prajit
  • pastrav la tigaie
  • cum se prepara pastravul
  • pastrav prajit la tigaie
  • Păstrăv prajit in unt
  • cum se gateste pastravul
  • pastrav la tigae
  • https://www restaurantedelux ro/pastrav-tigaie html

3 comentarii

  1. E bun rau pastravul

  2. Dap. Si mie-mi place pastravul facut in felul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.