Păstrăv cu sos de lamaie

Printeaza

O reteta de pastrav cu lamaie din: pastravi, lamai, zahar, ulei, seminte de coriandru, supa de legume, sare si piper.

Ingrediente:Păstrăv cu sos de lamaie

  • 4 pastravi (circa 250 g bucata)
  • 2 lamai
  • 1 lingura zahar
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura seminte de coriandru macinate
  • 200 ml supa de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Evisceraţi păstrăvii, curăţaţi-i de solzi, spălaţi-i bine Şi scurgeţi-i de apă. Ştergeţi-i cu şervetele şi presăraţi-i cu sare şi piper. Puneţi peştii într-o tavă împreună cu uleiul, zeama de la 1 lămâie, supa de legume, seminţele de coriantru măcinate şi zahărul.

Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi păstrăvii la foc potrivit până când se pătrund bine şi se rumenesc frumos. Serviţi câte un păstrăv la o porţie stro­pit cu sosul din tavă şi ornaţi cu feliuţe de lămâie.

Păstrăv cu sos de lamaie

Păstrăv cu sos de lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.