Păstrăv salmonat cu ierburi aromatice

Printeaza

O reteta delicioasa de pastrav salmonat cu ierburi aromatice din: fileuri de pastrav salmonat, dovlecei, ierburi aromatice, unt, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Păstrăv salmonat cu ierburi aromatice

  • 5 fileuri de păstrăv salmonat
  • 4  dovlecei
  • 2  vinete
  • 3  linguri ierburi aromatice mixte (pătrunjel, cimbru)
  • 100 g unt sărat
  • 5  linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie fiecare file în câte două bucăţi. Spală şi curăţă dovle­ceii şi vinetele, taie-le felii, sărează-le, lasă-le la scurs şi frige-le pe grătar pe ambele părţi. Freacă untul cu ierburile aromatice până se omoge­nizează.

Pune-l pe o bucată de hârtie de copt şi dă-i forma dreptunghiulară, apoi aşază-1 în frigider. Frige bucăţile de păstrăv într-o tigaie unsă cu ulei şi condimentează-le cu sare şi piper.

Serveşte bucăţile de păstrăv aşezate una peste alta, cu untul deasupra şi cu garnitură de legume fripte, condimen­tate cu sare, piper şi un firicel de ulei.

Păstrăv salmonat cu ierburi aromatice

Păstrăv salmonat cu ierburi aromatice

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.