Pastrav la gratar cu cimbru si rozmarin

Printeaza

Pastrav la gratar cu cimbru si rozmarin din: pastrav, lamaie, cimbru, rozmarin, usturoi, sare, piper.

Pastrava_la_gratar_cu_cimbru_si_rozmarin

Ingrediente:

  •  4 peşti
  •  o lămâie
  •  100 ml ulei
  •  o legătură cimbru
  •  o legătură rozmarin
  •  6 căţei de usturoi
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Uleiul se amestecă cu cim­brul, rozmarinul, jumătate de lămâie si usturoiul pisat. Se presără peştele cu sare $i piper la interior si exterior si apoi se umplu cu amestecul de ulei si ierburi.

Se lasă la mgrinat, la frigider, pentru o oră, timp în care se încălzeşte grătarul. Se pun peştii pe grătar pen­tru 5 minute pe fiecare parte. Se aduc cu restul de lămâie şi garnitură; după gust.

Pastrav la gratar cu cimbru si rozmarin

Pastrava_la_gratar_cu_cimbru_si_rozmarin

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.