Pastrav la gratar cu bureti galbiori

Printeaza

Pastrav la gratar cu bureti galbiori din: pastrav, galbiori, ulei, usturoi, lamaie, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Pastrav la gratar cu bureti galbiori

  • 1 păstrăv mare
  • 500 g bureţi gălbiori
  • 50 ml ulei
  • 1/2 căpăţână de usturoi
  • 1 lămâie
  • piper
  • rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală şi se usucă cu şerveţele absorbante. în interiorul peştelui se pun 1-2 crenguţe de rozmarin şi 1-2 feliuţe de lămâie. Se pune un strat fin de sare pe grătar şi se frige peştele pe grătarul încins.

Bureţii se spală şi se prăjesc până scade zeama.

Când sunt gata, se adaugă o ceaşcă de mujdei de usturoi şi se lasă două minute să mai fiarbă. Se condimentează cu piper şi rozmarin.

Se pune peştele pe un pat de gălbiori, se decorează cu rozmarin verde şi feliuţe de lămâie şi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.