Pastrav la gratar cu bureti galbiori

Printeaza

Pastrav la gratar cu bureti galbiori din: pastrav, galbiori, ulei, usturoi, lamaie, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Pastrav la gratar cu bureti galbiori

  • 1 păstrăv mare
  • 500 g bureţi gălbiori
  • 50 ml ulei
  • 1/2 căpăţână de usturoi
  • 1 lămâie
  • piper
  • rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală şi se usucă cu şerveţele absorbante. în interiorul peştelui se pun 1-2 crenguţe de rozmarin şi 1-2 feliuţe de lămâie.

Se pune un strat fin de sare pe grătar şi se frige peştele pe grătarul încins.

Bureţii se spală şi se prăjesc până scade zeama.

Când sunt gata, se adaugă o ceaşcă de mujdei de usturoi şi se lasă două minute să mai fiarbă. Se condimentează cu piper şi rozmarin.

Se pune peştele pe un pat de gălbiori, se decorează cu rozmarin verde şi feliuţe de lămâie şi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pastravi la cuptor

Pastravi la cuptor cu garnitura de sote de bureti

 Pastravi la cuptor cu garnitura de sote de bureti Ingrediente: 6 păstrăvi 400 g bureţi 1 ceapă 4 căţei de usturoi 1 legătură de pătrunjel 2 linguri de bulion pastă 100 g ulei sare piper 1/2 pahar vin   Mod de preparare: Păstrăvii se spală bine, se aşază pe un nlatou de metal uns cu […]

Pastrav cu galbiori

Pastrav cu galbiori

Pastrav cu galbiori din: pastrav, galbiori, ulei, usturoi, lamaie, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 1 păstrăv mare 500 g bureţi gălbiori 50 ml ulei 1/2 căpăţână de usturoi 1 lămâie piper rozmarin sare   Mod de preparare: Se curăţă peştele, se spală şi se usucă cu şerveţele absorbante. în interiorul peştelui se pun 1-2 crenguţe de […]

 

Păstrăv cu sos de lamaie

Pastrav infasat

 Pastrav infasat Ingrediente: 4 păstrăvi 12 bureţi arpagic 2 mere 4 ramuri de mentă pentru decor sucul unei lămâi 12 felii subţiri de şuncă afumată sau bacon 450g paste 1lingură ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se curăţă peştii şi se spală bine cu apă fierbinte sărată în cavita­tea abdominală. Se condimen­tează […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.