Pastrav la cuptor cu ceapa murata si otet de Modena

Printeaza

Pastrav la cuptor cu ceapa murata si otet de Modena din: file de pastrav, telina, praz, busuioc, patrunjel, cimbru, ceapa murata, otet, vin, fumet de peste, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pastrav la cuptor cu ceapa murata si otet de Modena

  • 4 bucăţi file de păstrăv (circa 100 g fiecare)
  • 30 g telina
  •  30 g praz
  • 10 g busuioc
  • pătrunjel
  • cimbru
  • 80 g ceapă murată
  • 20 ml oţet balsamic de Modena Ponti
  • 30 ml vin alb
  • 50 ml fumet de peşte
  • 20 ml ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aşezaţi fileul de păstrăv, asezonat cu sare şi piper, înfr-un vas termorezistent, uns în prealabil cu puţin ulei.

Tăiaţi ţelina şi prazul în felii subţiri şi adăugaţi-le peste fileul de păstrăv.

Condimentaţi cu mirodeniile, ceapa murată, vinul alb, oţetul balsamic de Modena Ponţi şi fumet-ul de peşte.

Acoperiţi vasul cu foliedealuminiu şi introduceţi-l la cuptor, la o temperatură de 200 °C timp de 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.