Pastrav in aluat

Printeaza

Pastrav in aluat din: pastrav, masline, ceapa, aluat, lamaie, smantana, anason.

Ingrediente:Pastrav_in_aluat

  • 4 păstrăvi potriviţi
  • 20 de măsline fără sâmburi
  • 4 cepe potrivite
  • 200 g aluat fraged (sau aluat foitaj)
  • 1 lămâie
  • 100 g smântână
  • 2 linguriţe de anason

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele de aripioare, solzi şi maţe, spală-l bine, apoi umple-l cu câte 3 măsline şi 3 sferturi de ceapă.

Sărează-l şi stoarce zeama de la o jumătate de lămâie pe fiecare peşte.

Intinde foaia de aluat cât mai subţire şi împarte-o în 4. Pune câte un peşte deasupra fiecărei foi şi unge-l din belşug cu smântână.

Inveleşte peştele cu aluat, ca pe cornuleţe. Ai grijă să nu se rupă, iar la sfârşit lipeşte cu puţină apă. Dă peştii înveliţi la cuptor pentru 40 de minute.

Pastrav in aluat

Pastrav_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.