Păstrăv cu pesmet si susan

Printeaza

Păstrăv cu pesmet si susan

Ingrediente:Pastrav cu pesmet si susan

  • 2 păstrăvi
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri susan
  • sare
  • ulei
  • 1 lămâie
  • 1 legătură de mărar pentru ornat

 

Mod de preparare:

Cureţi bine păstrăvii, îi speli cu apă rece, îi usuci cu un şervet, îi presari cu sare şi îi laşi ast­fel 30 de minute. Pui apoi pe farfurii separate oul bătut, făina, pesmetul şi susanul.

Treci un păstrăv prin făină, ou şi pesmet, iar pe celălalt prin făină, ou şi susan şi îi prăjeşti în ulei încins. Când sunt gata îi aşezi pe un platou şi decorezi cu felii de lămâie şi mărar fin tocat.

Păstrăv cu pesmet si susan

Pastrav cu pesmet si susan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.