Pastrav cu lamaie (varianta)

Printeaza

Pastrav cu lamaie

Pastrav cu lamaie

Ingrediente:

  • 200 g păstrăvi
  • 2-3 felii morcov
  • 5 ml ulei
  • 1/2 linguriţă zeamă de lămâie
  • 1 felie lămâie
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi păstrăvii, îi speli şi îi fierbi cu morcovul 10-15 minute la foc încet. îi scoţi cu atenţie să nu se sfărâme şi îi aşezi pe un platou.

Ii serveşti cu zeamă de lămâie ames­tecată cu ulei. Decorezi cu felia de lămâie, peste care presari puţină verdeaţă.

Pastrav cu lamaie

Pastrav cu lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.