Pastrav cu garnitura de legume inabusite

Printeaza

Pastrav cu garnitura de legume inabusite din: pastrav, ceapa rosie, gogosari murati, ciuperci, rosii, vin alb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pastrav cu garnitura de legume inabusite

  • 1 pastrav
  • 2 cepe rosii
  • 2 gogosari murati
  • 200 g ciuperci
  • 300 g rosii
  • 100 ml vin alb sec
  • 25 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi ciupercile. Tai ceapa solzişori, ciu- percijjg în cubuleţe, gogoşarii în fâşii înguste şi roşiile decojite în cuburi. Incingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti ceapa, după care adaugi gogoşarii şi ciupercile.

Amesteci până când se pătrund şi scade zeama lăsată de legume, după care pui roşiile, vinul alb şi potriveşti de sare şi piper.

Le laşi să scadă la foc mic, până când legumele se înmoaie. Intre timp, cureţi peştele si îl presari cu sare şi piper. Intr-un vas termorezistent, pui sosul preparat şi aşezi deasupra peştele.

Introduci vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.