Păstrăv cu bere

Printeaza

O reteta delicioasa de pastrav cu bere din: patravi, lamai, ceapa, faina, foi de dafin, bere, sare si piper

Ingredinete:Păstrăv cu bere

  • 10 păstrăvi
  • 10 lămai
  • 10 cepe
  • 150 g făină
  • două foi de dafin
  • un litru de bere
  • 50 g sare
  • două grame piper

 

Mod de preparare:

Păstrăvii curăţaţi se spală cu apă şi cu zeama de la jumătate de lămâie. Se usucă, se presară sare şi piper peste ei, apoi se dau prin făină.

Ceapa şi lămâile rămase se taie îin ron­dele. Frunzele de dafin se rup bucăţele. Păstrăvii se pun în tavă, se înconjoară cu rondele de ceapă şi se pun feliile de lămâie deasupra.

Se stropesc cu ulei şi se toarnă bere cât să îi acopere. Vasul acoperit cu folie de aluminiu se ţine la cuptor, la foc potrivit, 30 minute. Se scoate folia de aluminiu şi se mai lasă 10 minute să se rumenească peştii.

Păstrăv cu bere

Pastrav cu bere.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pastrav cu bere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.