Pastrama de porc

Printeaza

Pastramă de porc din: pulpa de porc, sare, usturoi, piper, zahar.

Ingrediente:Pastrama de porc

  • 2 kg pulpă de porc
  • 50 g sare
  • 1 căpăţână de usturoi
  • piper
  • 1 linguriţă zahăr

 

Mod de preparare:

Tai pulpa de porc în felii lungi şi le pui la baiţ pregătit din apă rece, sare, piper, mujdei şi zahăr. Laşi carnea 2 zile în acest baiţ la rece.

Apoi o scoţi, o laşi să se zvânte în aer liber şi o dai la afumat pentru maximum 3 ore.

Pastramă de porc

Pastrama de porc

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pastrama de porc
  • pastrama de porc reteta
  • reteta pastrama de porc

2 comentarii

  1. Foarte buna pastrama de porc

  2. Ah, ce bine arata! Salivez deja 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.