Pastrama de porc la gratar

Printeaza

Pastrama de porc la gratar din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castravet murati, gogosari murati, sare si piper.

Ingrediente:Pastrama de porc la gratar

  • 800 g ceafa sau pulpa de porc
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 3 linguri boia de ardei dulce
  • 5-6 linguri boia de ardei dulce
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 500 g castraveti murati
  • 500 g gogosari murati
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curtaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi scurgeţi-o bine de apă. Tăiaţi carnea în felii de circa 2cm grosime şi puneţi feliile într-un castron.

Puneţi pes­te acestea uleiul, usturoiul pisat, boiaua de ardei, ceapa tocată, cimbrul sare şi piper, proaspăt măcinat.

Omogenizaţi bine şi acoperiţi castronul cu folie de plastic. Puneţi-l la rece pentru cel puţin 48 de ore.

Frigeţi bucăţile de pastrama, astfel pregătite, pe un grătar încins şi serviţi-le calde, cu garnitură de castraveţi şi gogoşari muraţi.

Pastrama de porc la gratar

Pastrama de porc la gratar

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pastrama de porc pentru gratar
  • retetá de pastramá de porc
  • pastrama de porc la gratar
  • cum se face pastrama de porc
  • cum se prepara pastrama de porc
  • pastrama porc la gratar
Sumar
recipe image
Nume reteta
Pastrama de porc la gratar
Autor
Publicat pe

3 comentarii

  1. Nela Petrusin

    Ce bine arata pastrama de porc la gratar

  2. Andreea Puric

    Pentru gratar este cea mai buna

  3. Chiar ca e cea mai buna, mi-ai facut pofta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.