Pastrama de oaie cu usturoi din: pastrama, ulei, usturoi, malai, sare, apa.
Ingrediente:
500 g pastramă de oaie
4 linguri cu ulei
4-5 căţei de usturoi
300 g mălai
sare
1 l apă, pentru mămăligă
Mod de preparare:
Desăraţi pastrama în apă rece (dacă e nevoie), tăiaţi felii groase de 3-4 cm, prăjiţi în ulei. Faceţi un mujdei slab de usturoi, turnaţi peste pastramă, serviţi cu mămăliguţă fierbinte.
Uleiul rămas serviţi-l lângă carne sau puneţi-l peste mămăligă şi amestecaţi repede cu lingura de lemn.
Pentru mămăligă: încălziţi apa până la punctul de fierbere, turnaţi mălaiul în ploaie, amestecaţi cu lingura de lemn, fierbeţi la foc mic.
Puteţi adăuga în timp ce fierbe lapte dulce, smântână sau unt pentru a obţine o cremă omogenă.
Pastrama de gasca cu cimbru din: piept si pulpe de gasca, boabe de piper, boia, cimbru, usturoi, vin alb si sare grunjoasa. Ingrediente: pieptul si pulpele de la o gasca mai mare 1 lingura boabe de piper pisat (rosu, verde, alb, negru) 2 lingurite boia dulce 1 lingurita boia iute 1 lingura cimbru uscat 3 […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
https://www restaurantedelux ro/pastrama-oaie-usturoi html
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.