Pastrama de oaie cu mamaliguta

Printeaza

O reteta de pastrama de oaie cu mamaliguta din: pastrama, ulei, faina, apa si sare.

IngredientePastrama de oaie cu mamaliguta

  • 1 kg de pastrama gata preparata
  • 3 linguri ulei
  • 300 g faina de malai
  • 1 litru de apa
  • sare

Mod de preparare:

Se taie pastrama in bucati si se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu 1 cana de apa.

Se fierbe apoi se lasa sa se rumeneasca putin. Intre timp se pune o oala cu apa si sare la fiert, se adauga malaiul in ploaie si se fierbe.

Cand mamaliga este gata, se rastoarna pe un platou. Se poate servi pastrama calda si mamaliga rece.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pastrama de oaie cu mamaliguta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.