Pastrama de miel la gratar

Printeaza

Pastrama de miel la gratar din: carne de miel, ulei, vin, dafin, sae, pper, pasta de rosii, busuioc, chimen, menta, usturoi.

Ingrediente:Pastrama de miel la gratar

  • 1-1,5 kg carne de miel (pulpă şi costiţe antricot)

Pentru baiţ:

  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri vin alb
  • 3-4 foi de dafin
  • sare
  • 1 lingură piper boabe
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1/2 lingură piper pisat
  • 1/2 lingură busuioc
  • 1/2 lingură chimen
  • 1/2 lingură mentă
  • 2 căpăţâni de usturoi, curăţat şi pisat

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o porţionezi. Amesteci toate ingredientele pentru baiţ şi le pui într-un vas sau într-o pungă din plastic.

Adaugi carnea, care tre­buie să fie bine acoperită de soluţia pentru baiţ. Laşi punga în frigider 2 zile. Când o scoţi, ştergi bine carnea cu un prosop de bucătărie şi o pui pe grătarul încins.

Poţi servi pastrama de miel cu o salată, la alegere.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pastrama de miel la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.