Pastrama de macrou pe pat de spanac

Printeaza

Pastrama de macrou pe pat de spanac din: pastrama de macrou, spanac, ceapa verde, ulei de masline, lamaie, marar, sare si piper.

Ingrediente:Pastrama_de_macrou_pe_pat_de_spanac

  • 600 g pastrama de macrou
  • 500 g spanac proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi bine spanacul, scurgeţi-l de apă şi puneţi-l într-un castron mare. Adăugaţi ceapa verde curăţată, spălată şi tocată mărunt. Condimentaţi cu ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper după gust şi amestecaţi bine salata.

Puneţi salata pe 4 platouri şi dasupra acesteia puneţi pastrama sde peşte. Stropiţi cu zeamă de lămâie şi ornaţi cu feliute subţiri de lămâie.

Pastrama de macrou pe pat de spanac

Pastrama_de_macrou_pe_pat_de_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.