Pastel de carne cu morcov si ardei

Printeaza

Pastel de carne cu morcov si ardei din: oua, carne tocată de vită, carne tocată de porc, morcovi, ardei capia rosii, ceapa, sare, piper, sos de rosii.

Pastel_de_carne_cu_morcov_si_ardei

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 1/2 kg carne tocată de vită
  • 1/2 kg carne tocată de porc
  • 4 morcovi
  • 2 ardei capia roşii
  • 1 ceapă
  • sare şi piper
  • sos de roşii

Mod de preparare:

Toci mărunt ardeii şi ceapa, morcovii îi dai pe răzătoa­rea mare şi le adaugi peste carne, împreună cu ouăle, sare şi piper.

Intr-un bol amesteci toate ingredientele, pe urmă pui compoziţia în tavă, torni la suprafaţă sos de roşii, sare şi piper.

Introduci tava în cuptorul încins şi coci la.foc mediu, circa40 de minute.

Pastel de carne cu morcov si ardei

Pastel_de_carne_cu_morcov_si_ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.