Paste cu verdeţuri şi usturoi

Printeaza

O reteta de paste cu verdeturi si usturoi din: ulei de masline, praz, usturoi, frunze de spanac, smantana, paste si branza cu mucegai.

Ingrediente:Paste cu verdeţuri şi usturoi

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 tulpini de praz, tăiate în felii subţiri
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • 250g frunze de spanac, rupte în fâşii, dacă sunt mari
  • 200ml de smântână
  • 400g de melcişori sau alte paste scurte
  • 50g de brânză cu mucegai, fărâmiţată

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte uleiul într-o tigaie. Se adaugă prazul şi usturoiul şi se lasă să se înmoaie 15 minute. Se adaugă în ultimul minut spanacul, doar să se opărească puţin. Se adaugă smântâna, se amestecă şi se ia de pe foc.

Se fierb pastele în multă apă. Se scurg, se pun la loc în cratiţă, apoi se adaugă sosul de praz şi se amestecă. Se serveşte în boluri, cu brânză cu mucegai presărată deasupra.

Paste cu verdeţuri şi usturoi

Paste cu verdeţuri şi usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.