Paste usturoiate

Printeaza

Paste usturoiate din: paste, margarina, ceapa, patrunjel, usturoi, ulei, sare.

Ingrediente:Paste usturoiate

  • 200 g paste tip tuburi
  • 2 linguri cu margarina
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 4-5 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet.

Intre timp, spală verdeaţa şi tai-o cât mai mărunt. La fel procedează şi cu firele de ceapă. Pune totul într-un mojar împreună cu usturoiul, un praf de sare şi zdrobeşte-le bine. Adaugă 2-3 linguri cu ulei de măsline şi freacă energic toate aceste ingrediente.

Scurge pastele fierte, clăteşte-le cu apă rece, după care trage-le în puţină margarina. Toarnă peste ele sosul usturoiat şi amestecă uşor. Serveşte-le cât sunt călduţe.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Paste usturoiate
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.