Paste ţărăneşti cu carnaţi, rucola şi branză

Printeaza

O reteta de paste taranescti cu carnati, rucola si branza din: macaroane, carnati de porc, vin alb, usturoi, seminte de fenicul, rucola, ulei de masline extraginvirgin si branza emmentaler.

Ingrediente: Paste ţărăneşti cu carnaţi, rucola şi branză

  • 350 g macaroane scurte

pentru asezonare:

  • 150 g cârnaţi proaspeţi de porc
  • 1 lingură vin alb
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă seminţe de fenicul
  • 1 legătură mică de rucola
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 120 g brânză Emmentaler
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Căleşte usturoiul într-o tigaie cu ulei încins şi adaugă car­nea de la cârnaţi; prăjeşte 3 minute la foc mic, apoi scoate usturoiul şi adaugă seminţele de fenicul.

Stinge cu vin şi, după ce acesta s-a evaporat, adaugă rucola bine spălată şi tocată cu cuţitul.

Pune pastele în apă clocotită cu sare şi fierbe-le aldente, scurge-le şi pune-le în tigaie peste sosul de carne, adăugând un polonic din apa în care au fiert.

Amestecă cu brânza rasă şi adaugă sare şi piper dacă mai este nevoie; lasă pe foc să scadă complet lichidul şi serveşte-le imediat.

Paste ţărăneşti cu cârnaţi, rucola şi brânză

Paste ţărăneşti cu carnaţi, rucola şi branză

Poftă bună!

 


poate iti place si:

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas. Ingrediente: 1 ardei gras roşu si galben 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat bucăţi 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi 450 g cârnaţi proaspeţi 300 g paste pene sos de paste cu busuioc şi roşii busuioc 125 g caş, rupt […]

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati si rosii

Paste cu carnati si rosii din: paste, carnati, ceapa, bulion, rosii, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 2 cârnaţi o ceapă o lingură bulion 2 roşii o lingură ulei caşcaval sare piper   Mod de preparare: Se pun la fiert pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj. In ulei încins se pune ceapa tocată la […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.