Paste tagliatelle cu legume si ton

Printeaza

O reteta de paste tagliatelle cu legume si ton din: paste tagliatelle, ulei de masline, ceapa, usturoi, boia dulce, gogosare, ton, otet de vin rosu, patrunjel si sos de rosii.

Ingrediente:Paste tagliatelle cu legume si ton

  • 175 g paste (tagliatelle)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă de boia dulce
  • 1 gogoşar tăiat cubuleţe
  • 2 dovlecei tăiaţi cubuleţe
  • 2 conserve de ton (aprox. 200 g)
  • 1 lingură oţet din vin roşu (balsamic)
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
  • 1 borcan sos de roşii

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instruc­ţiunilor de pe ambalaj. Se încinge uleiul de măsline şi se căleşte ceapa tocată mărunt, timp de 3 min, până devine sticloasă.

Se adaugă boiaua dulce, gogoşa- rul, dovleceii şi se prăjesc timp de 5 min, la foc potrivit. Se adaugă carnea de ton din con­servă, sosul de roşii şi oţetul. Se fierb timp de 2-3 min.

Se scurg pastele şi se pun peste sos. Se presară patrunjelul tocat şi se serveşte.

Paste tagliatelle cu legume si ton

Paste_tagliatelle_cu_legume_si_ton

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Eu fac tagliatelle cu somon. Merge sa pun si ton.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.