Paste cu sos de peste

Printeaza

Paste cu sos de peste din: fileuri de peste, unt, morcov, ulei, paste, ceapa, usturoi, suc de rosii, ardei gras, boia dulce, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_peste

  • 4 fileuri de salau sau cod
  • o nuca unt
  • un morcov
  • o lingura ulei
  • 500 g paste
  • o ceapa mica
  • 10 catei de usturoi
  • 225 g suc de rosii
  • un ardei gras rosu
  • o lingurita boia dulce
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încăpătoare se încing uleiul si untul şi se călesc ceapa tăiată mărunt si usturoiul feliat. Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe şi morcovul tăiat mărunt şi, după ce se călesc, se pun 50 ml apă si se lasă la fiert până ce apa se evaporă.

Apoi, se adaugă sucul de roşii şi peştele tăiat cuburi, boiaua, sare şi piper şi se lasă până ce peştele este fiert. Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor, se scurg si se aduc la masa cu sosul de peste si patrunjel.

Paste cu sos de peste

Paste_cu_sos_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.