Paste simple

Printeaza

Paste simple

Paste simple

Ingrediente:

  • un kilogram de făină
  • apă
  • ceapă
  • două linguri de ulei de măsline
  • sare şi piper
  • suc de roşii

 

Mod de preparare:

Pune făina într-un castron, fă o gaură în mijlocul ei şi toarnă acolo apă fierbinte şi sare. Amestecă şi frământă până se omogenizează totul foarte bine.

Aşază aluatul pe blatul mesei (pe care ai presărat făină) şi întinde din el o foaie nu prea subţire. Presară făină deasupra şi rulează această foaie pe lungime, apoi taie din ea bucăţi de un centimetru lăţime, în aşa fel încât să ai fâşii late de un centimetru, pe care le tai din nou, în bucăţi lungi de câte 4 cm.

Fierbe pastele în apă cu sare. Separat, rumeneşte ceapa tocată mărunt. Stinge cu sucul de roşii, condimentează cu sare şi piper. Serveşte pastele fierte, cu sosul deasupra!

Paste simple

   

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste simple

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.