Paste simple cu ciuperci

Printeaza

Paste simple cu ciuperci din: ciuperci, margarina, patrunjel, sare, piper, paste.

Ingrediente:Paste simple cu ciuperci

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 4 linguri margarina
  • o pungă paste
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile curăţate şi tăiate felii se pun într-o tigaie fără grăsime. Se lasă pe foc până ce se evaporă apa, se scot şi se pune margarina la topit. Se pun din nou ciupercile la călit.

Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Se adaugă pastele fierte şi bine scurse peste ciuperci şi se mai lasă pe foc 2-3 minute, potrivind gustul de sare şi piper.

Se servesc cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.