Paste cu pui si rucola

Printeaza

Paste cu pui si rucola din: paste, piept de pui, rosii, rucola, piper, ulei, branza, dovlecel.

Ingrediente:Paste_cu_pui_si_rucola

  • 400 g paste
  • 400 g piept de pui
  • 200 g rosii
  • 200 g rucola sau salata verde
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 50 g branza rasa
  • 1 dovlecel

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Speli carnea, o tamponezi cu un şerveţel, o pui pe grătarul încins şi o rumeneşti pe fiecare parte. Speli roşiile, salata verde sau rucola şi dovlecelul, pe care îl tai rondele cu tot cu coajă şi-l sotezi 5 minute în puţin ulei. Pui pastele fierte într-un vas.

Le amesteci cu piept de pui, roşii felii, frunze de salată rupte cu mâna sau rucola şi felii de dovlecel. Piperezi, adaugi brânza rasă, torni restul de ulei şi armesteci bine. Serveşti cât e caldă.

Paste cu pui si rucola

Paste_cu_pui_si_rucola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.