Paste Primavera

Printeaza

O reteta foarte simpla si delicioasa de paste primavera din: sos bologneze, unt, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, dovlecel, morcov, branza romano si paste.

Ingrediente:Paste Primavera

  • un borcan de sos bolognese
  • 125 g unt
  • o ceapă de mărime medie, tocată
  • un căţel de usturoi, tocat
  • 150 g conopidă
  • 150 g broccoli
  • un dovlecel de mărime medie tăiat pai
  • un morcov mare, tăiat pai
  • 50 g brânză Romano rasă
  • 350 g paste

 

Mod de preparare:

Incălzeşte o tigaie adâncă (wok) la foc mediu. Pune.în ea untul, ceapa şi usturoiul şi sotează două minute, până se înmoaie ceapa. Adaugă conopida, dovlecelul, broccoli si morcovul şi amestecă pe foc alte două minute.

Adaugă sosul bolognese şi lasă să fiarbă şi să scadă puţin. Asezonează după gust, cu sare şi piper, apoi pune în wok pastele şi amestecă bine cu legumele.

Ultima se pune brânza rasă. Acoperă wokul şi lasă-l la cald o jumătate de oră, apoi poţi servi pastele.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.