Paste cu pesto de trufe si smantana

Printeaza

Paste cu pesto de trufe si smantana din: paste Tagliatelle (sau Papardelle) cu trufe negre, pesto cu trufe negre sau albe, smântână lichidă de gătit, ulei de măsline, ulei de floarea-soarelui, sare.

Paste cu pesto de trufe si smantana

Ingrediente:

  • 2 pungi de paste Tagliatelle (sau Papardelle) cu trufe negre
  • 1 borcan pesto cu trufe negre sau albe
  • 200 ml smântână lichidă de gătit
  • ulei de măsline
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare

Mod de preparare:

Pune la fiert două pungi de paste, cu trufe negre, Tagliatelle sau.Pa­pardelle, într-o oală cu apă cu o linguriţă de sare şi câteva picături de ulei de măsline.

Timpul de fier­bere-este de maximum 8 minute, pentru a păstra consistenţa al dente. Amestecă un borcan de pesto cu trufe negre sau albe cu cei 200 ml de smântână lichidă.

Pune pe foc o tigaie cu ulei de floarea-soarelui (câ­teva linguri), adaugă pastele fierte şi scurse şi toarnă peste ele com­poziţia cu pesto de trufe.

Amestecă 1 -2 minute şi serveşte imediat. Pune alături şi un bol cu parmezan ras din care fiecare mesean îşi poa­te adăuga în farfurie după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.