Paste cu mozzarella pane

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu mozzarella pane din: ceapa, usturoi, telina verde, busuioc, ulei, rosii, spaghete, sare, mozzarella, oua, parmezan, faina, piper si unt.

Ingrediente:Paste cu mozzarella pane

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 fire de telina verde
  • 1 legatura busuioc
  • 5 linguri ulei
  • 800 g rosii decojite (la cutie)
  • 500 g spaghete
  • sare
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 100 g parmezan ras
  • faina
  • piper
  • 1 lingurita unt

 

Mod de preparare:

Se pregătesc legumele. Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi ţelina verde. Se taie fâşii frunzele de busuioc. Se călesc toate în 2 linguri de ulei; se adaugă roşiile şi se lasă să fiarbă la foc mic 15 min.

Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie felii groase de 2 cm. Se amestecă ouăle cu parmezan.

Se încinge restul de ulei. Se tăvăleşte mozzarella întâi prin făină, apoi prin amestecul de parmezan; se rumeneşte pe ambele feţe. Se condimentează sosul, se adaugă unt şi busuioc. Se scurg pastele şi se servesc cu sos şi mozzarella.

Paste cu mozzarella pane

Paste cu mozzarella pane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.