Paste la tava

Printeaza

Paste la tava din: paste, oua, smantana, cascaval, sunca, sare, piper.

Ingrediente:Paste la tava

  • 400 g paste
  • 4 ouă
  • 100 g smântână
  • 100-200 g caşcaval
  • 200-300 g şuncă presată
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte, clăteşte-le şi lasă-le la scurs.

Bate ouăle cu smântână, sare şi piper. Taie cubuleţe 150 g de şuncă şi caşcavalul.

Aşază într-o tavă termo-rezistentă pastele fierte, şunca, caşcavalul. Toarnă deasupra oul bătut cu smântână şi aşază câteva felii de şuncă tăiate pe lung.

Dă la cuptorul încins pentru 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.