Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Printeaza

Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper.

Ingrediente:Paste la cuptor cu sunca si cascaval

  • un pachet paste (penne)
  • 200 g şuncă
  • 250 ml smântână
  • un ou
  • busuioc proaspăt
  • 4 felii caşcaval feliat
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet.

Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine scurse. Se pun pastele într-un vas de cuptor, se aşază şunca şi deasupra caşcavalul.

Se lasă 20 de minute la cuptor.

Se serveşte cu busuioc proaspăt deasupra.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Sufleu de paste cu Camembert

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.