Paste integrale cu fileu de macrou si smantana

Printeaza

Paste integrale cu fileu de macrou si smantana din: paste integrale, praz, supa de pui, coaja de lamaie, zeama de lamaie, fileuri de macrou, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Paste_integrale_cu_fileu_de_macrou_si_smantana

  • 300 g de paste integrale
  • 2 fire de praz, feliate subtire
  • 150 ml supa de pui cu legume cu continut scazut de sodiu
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie, plus sferturi extra pentru servit, optional
  • 220 g fileuri de macrou in suc propriu (conserva)
  • 140 g smantana pentru gatit cu putine grasimi
  • 1 legatura mica de patrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele într-o cantitate mare de apă clocotită, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. între timp, fierbe prazul în supă, până se înmoaie bine.

Adaugă coaja rasă şi zeama de lămâie, peştele, smântână şi pătrunjelul şi ia oala de pe foc.

Scurge pastele, punând deoparte puţină apă în care au fiert, şi pune-leîn oală.

Amestecă-le bine cu restul ingredientelor şi adaugă piper negru, apoi puţină apă pusă deoparte, dacă sosul ţi se pare prea gros.

Imparte pastele în patru boluri şi serveşte-le imediat, cu lămâie în plus, dacă preferi.

Paste integrale cu fileu de macrou si smantana

Paste_integrale_cu_fileu_de_macrou_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune pastele astea,mai ales in combinatie cu macroul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.