Paste fainoase cu cabanos si branza de oi

Printeaza

Paste fainoase cu cabanos si branza de oi

Ingrediente:Paste fainoase cu cabanos si branza de oi

  • 1/2 de linguriţă de oregon
  • 1 castron de paste (melcişori) fierte
  • 1 borcan de 500 g  roşii în bulion
  • 150 g brânză de oaie
  • 1ceapă potrivită
  • 200 g cabanos

 

Mod de preparare:

Ceapa se căleşte în ulei, apoi se pun cabanoşii, doi căţei de usturoi şi două roşii din bulion.

Toate acestea se adaugă peste pastele făinoase, după care se iau trei ardei iuţi din borcan cu oţet, se curăţă de cotor şi sâmburi, se taie mărunt, se pune brânza de oi fărâmiţatăşi se adaugă restul din borcanul de suc de la roşiile în bulion.

La final, se amestecă sau nu, după dorinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.