Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan

Printeaza

O reteta de paste cu dovlecel prajit si parmezan din: paste, dovlecel, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, parmezan si frunze de busuioc.

Ingrediente:Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan

  • 1 cană de paste
  • 1 dovlecel
  • 3-4 roşii cherry
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • parmezan răzuit
  • frunze proaspete de busuioc

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. Dovlecelul se taie rondele, roşiile în jumătăţi şi se prăjesc în ulei de măsline, după care se scot pe o farfurie. După ce se scurg pastele se amestecă cu uleiul rămas după prăjirea dovlecelului şi se condimentează cu sare şi piper.

Se adaugă şi feliile de dovlecel, peste care se presară parmezanul ras şi frunzele de busuioc.

Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan

Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.