Paste de cruditati cu sos crema

Printeaza

Paste de cruditati cu sos crema din: nuci caju, muguri de pin, miere, usturoi, mirodenii diverse, piper negru, suc de lămâie, drojdie nutritivă (facultativ), tăieţei de alge.

Paste de cruditati cu sos crema

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de nuci caju, înmuiate în apă
  • 1/4 ceaşcă de muguri de pin
  • 2 linguri de miere
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 linguriţă de mirodenii diverse
  • 1/4 linguriţă de piper negru
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1 linguriţă de drojdie nutritivă (facultativ)
  • 1/2 pachet de tăieţei de alge

Mod de preparare:

Pentru a face sosul cremos, amestecaţi toate ingredien tele într-un mixer, cu excepţia tăieţeilor, până se omogenizează.

Clătiţi tăieţeii de alge şi puneţi-i la înmuiat în apă timp de treizeci de minute.

Alternativ, puteţi înmuia tăieţeii acoperindu-i cu untdelemn de măsline şi sos de soia şi lăsându-i să stea treizeci de minute.

Această metodă le accentuează aroma. Puneţi în fiecare bol de servit câte o porţie de tăieţei. Deasupra lor, turnaţi câte o lingură de sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.