Paste cu vita Stronganoff

Printeaza

Paste cu vita Stronganoff din: pulpa de vita, tagliatelle, coniac, smantana, patrunjel, boia, unt, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Paste cu vita Stronganoff

  • 500 g pulpă de vită, pentru grătar
  • 250 g tagliatelle proaspete
  • 100 ml coniac
  • 200 ml smântână
  • 4 linguri frunze de pă­trunjel
  • 1 linguriţă boia
  • 20 g unt
  • 1 lin­gură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu capac, clocotiţi 3 l de apă cu sare. Tăiaţi carnea în şuviţe, în sensul fibrelor, folosind un cuţit bun.

Incingeţi untul şi uleiul într-o tigaie mare. Rumeniţi carnea 3 minute, la foc mare, agitând tigaia din când în când. Stropiţi-o cu coniacul şi flam­baţi-o. Turnaţi smântână, săraţi, piperaţi şi adăugaţi boia şi pătrunjel.

Fierbeţi tagliatellele proaspete într-o oală sub presiune, timp de 4 minute (sau cât este indicat pe ambalaj). Scurgeţi-le. împărţiţi-le imediat în farfuriile de servire.

Adăugaţi carnea, acoperiţi-le cu sos şi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.