Paste cu ton si ceapa verde

Printeaza

Paste cu ton si ceapa verde din: paste, ton, ulei, ceapa verde, pesmet, sare, piper.

Ingrediente: Paste_cu_ton_si_ceapa_verde

  • 1 pungă paste scurte
  • 1 conservă ton în suc propriu
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare:

Tonul se pune la scurs, iar pastele se fierb în apă cu un praf de sare.
Se taie ceapa, pastele se scurg si se amestecă cu uleiul.

Din paste se opreşte un sfert de cantitate, care se amestecă bine cu pesmet.
In tavă se pune jdmătatea de paste fără pesmet, se presară peştele desfăcut, ceapa tocată şi se acoperă cu pastele amestecate cu pesmet.
Se potriveşte gustul de sare si piper si se dă tava la cuptor pentru 20 de minute.

Paste cu ton si ceapa verde

Paste_cu_ton_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.