Paste cu sparanghel, rosii si masline

Printeaza

Paste cu sparanghel, rosii si masline din: fundite, spranghel, rosii cherry, masline, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste_cu_sparanghel_rosii_si_masline

  • 250 g fundite
  • un manunchi de sparanghel
  • 100 g rosii cherry
  • 75 g masline
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj; Se curăţă tulpina de sparanghel. Se taie din partea de jos 2 cm. Se taie apoi mugurii, iar tulpina rămasă se toacă în cubulete;

Intr-un vas cu apă fiartă se pun mugurii la fiert pentru 3 minute, apoi se scurg şi se trec printr-un jet de apă rece şi se pun sepa­rat într-un vas (se folosesc numai mugurii, din restul se poate face o supă cremă de sparanghel);

Se amestecă într-un castron pastele cu sparanghelul, roşiile şi măslinele şi se potriveşte cu sare, piper şi busuioc.

Paste cu sparanghel, rosii si masline

Paste_cu_sparanghel_rosii_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.