Paste cu sos verde

Printeaza

Paste cu sos verde din: paste, patrunjel, nuca, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu sos verde

  • o pungă paste

Pentru sos:

  • 3 legături pătrunjel
  • 2 linguri miez de nucă
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare, conform indicaţiilor de pe pachet.

Intre timp, în bolul robotului se pun pătrunjelul, nuca, usturoiul feliat, sucul de lămâie, sare si piper.

Se mixează scurt si apoi se adaugă ulei, în funcţie de gust, şi se mixează complet.

Pastele se scurg, se amestecă cu sosul de pătrunjel si, dacă sunt prea uscate, se poate adăuga o lingură din apa în care au fiert.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.