Paste cu sos de vinete

Printeaza

Paste cu sos de vinete din: vinete, macaroane, ulei, usturoi, rosii, bulion, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_vinete

  • 2 vinete
  • 250 g macaroane
  • 100 ml ulei
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 kg roşii
  • 2 linguri bulion
  • 1 legătură busuioc
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai vinetele cuburi mici, le sărezi şi le laşi o oră într-o strecurătoare. Apoi le speli de sare, le laşi să se scurgă şi le prăjeşti uşor în ulei. Intr-un vas căleşti usturoiul tocat fin, adaugi roşiile tăiate mărunt fără coji şi seminţe.

Laşi la foc mic până scade sosul. Adaugi condimentele, verdeaţa tocată mărunt, vinetele şi mai laşi câteva minute la foc. Fierbi macaroanele în apă sărată, cu 2 linguri de ulei, le scurgi şi le clăteşti în apă rece.

Serveşti pastele calde, cu mult sos.

Paste cu sos de vinete

Paste_cu_sos_de_vinete

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.