Paste cu sos de spanac

Printeaza

Paste cu sos de spanac din: paste late, sare, ceapa, usturoi, unt, spanac, supa, mascarpone, smantana, suc de lamaie, sare, piper, nucsoara si parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_spanac

  • 400 g paste late
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 300 g spanac
  • 125 ml supa
  • 250 g mascarpone
  • 100 g smantana slaba
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 50 g parmezan proaspat ras

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiu­nilor de pe ambalaj. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, apoi tocaţi-le mărunt. Căliţi-le în untul încins, amestecând continuu să nu se ardă. Adăugaţi spanacul, acoperiţi mâncarea cu un capac şi lăsaţi-o să fiarbă înăbuşit, apoi adăugaţi supa.

Adăugaţi şi smântână cu mascarpone, apoi fierbeţi încă puţin. Condimentaţi totul cu suc de lămâie, sare, piper şi nucşoară. Scurgeţi pastele şi amestecaţi-le cu sosul. Adăugaţi parmeza­nul şi serviţi-le.

Paste cu sos de spanac

Paste_cu_sos_de_spanac

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi plac pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.