Paste cu sfecla si nuca

Printeaza

Paste cu sfecla si nuca din: sfecla, spaghete, nuca, morcov, sare, verdeata.

Ingrediente:Paste cu sfecla si nuca

  • 1 sfeclă roşie
  • 200 g spaghete
  • 100 g miez de nucă
  • 1 morcov
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Pune sfecla (bine spălată) la fiert fără s-o decojeşti, când dă apa în clocot. Las-o pe foc 15-20 de minute sau până când furculiţa intră uşor în ea. Scurge-o, las-o la răcorit.

Zeama rămasă pune-o din nou pe foc cu puţină sare şi completează cu apă. Când clocoteşte, pune pastele şi lasă-le cât scrie pe ambalaj.

Taie sfecla bastonaşe subţiri, la fel morcovul. Amestecă-le cu pastele scurse şi serveşte-le cu miez de nucă.

Decorează cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.