Paste cu rosii

Printeaza

Paste cu rosii din: spaghete, rosii, parmezan, sare, ulei de masline, busuioc.

Ingrediente:Paste cu rosii

  • o cutie spaghete subţiri • 3 roşii
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare şi se lasă conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Intre timp, roşiile se crestează şi se scufundă un minut în apă clocotită.

Se decojesc şi se taie cuburi foarte mici.

Se scurg pastele şi se amestecă imediat cu uleiul de măsline, roşiile şi parmezanul. Se aduc la masă cu busuioc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Astea sunt cele mai simple paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.