Paste cu rosii si usturoi

Printeaza

Paste cu rosii si usturoi din: paste, rosii, usturoi, ulei, sare, busuioc.

Ingrediente:Paste cu rosii si usturoi

  • o pungă paste fără ou
  • 10 roşii în bulion
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

In ulei se pune usturoiul la călit fără a-l arde. Se adaugă rdşiile tăiate mărunt si se lasă 2-3 minute să se călească împreună.

Se pun bulionul, sărea, se toarnă aproximativ 200 ml apă şi se lasă la fiert. Intre timp, se fierb pastele conform timpului indicat, se scot cu spumiera şi se pun în tigaia cusos. Se lasă 2 minute pe foc şi se servesc cu busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.