Paste cu rosii, masline si crevete

Printeaza

Paste cu rosii, masline si crevete din: creveti, paste, vin, apa, usturoi, ulei de masline, rosii, masline negre, capere, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_rosii_masline_si_crevete

  • 350 gr creveti
  • 1 pachet paste
  • 1 cana vin alb
  • 1 cana de apa
  • 1 lingura usturoi tocat
  • ulei de masline
  • 800 gr rosii tocate
  • 1/2 cana de masline negre tocate
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura oregano
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Curata 250 g de creveti. Intr-o tigaie mica, amesteca toate cochiliile cu 1 cana de vin alb si 1 cana de apa.

Lasa totul la fiert 10 minute, apoi strecoara si pastreaza lichidul.

Caleste o lingura de usturoi tocat in putin ulei de masline, adauga sucul de vin si de creveti, o conserva de 800 g de rosii tocate, fara sos, 1/2 de cana de masline negre tocate, 1 lingura de capere.

Lasa totul la fiert 10 minute, adauga crevetii si o lingura de oregano proaspat, tocat (sau o lingurita uscat), si mai lasa pe foc 1 minut. Amesteca bine cu pastele, sare, piper si apa de la fiert, daca mai e nevoie.

Paste cu rosii, masline si crevete

Paste_cu_rosii_masline_si_crevete

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.