Paste cu ragu vegetarian

Printeaza

Paste cu ragu vegetarian din: linte, praz, rosii, spaghete, spanac, ulei, usturoi, pasta de tomate, sos chili, piper, sare, busuioc, caju.

Ingrediente:Paste cu ragu vegetarian

  • 125 g linte rosie
  • 1 fir de praz
  • 400 g cubuleţe de roşii decojite
  • 500 g spaghete
  • 100 g spanac congelat mărunţit
  • 50 ml ulei de măsline
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 linguriţă sos chili
  • piper negru măcinat
  • sare de Himalaya
  • 15 frunze de busuioc verde
  • 50 g caju crud

 

Mod de preparare:

Speli lintea şi o fierbi la foc mic, „al dente”. O clăteşti cu apă rece şi o scurgi în strecurătoare. Căleşti rondelele de praz timp de 5 minute, în wok, în 2 linguri de ulei încins. Când încep să se pătrundă, adaugi lintea, roşiile cu sosul, o cană de apă şi puţină sare.

Laşi să fiarbă la foc mediu, 5-10 minute. Adaugi piper, sos chiii, restul de ulei, usturoiul tocat mărunt şi pasta de tomate. Laşi să fiarbă 5 minute, până se îngroaşă sosul. îl sărezi şi condimentezi, după care pui spanacul congelat şi laşi să mai fiarbă 1 minut.

Stingi focul şi adaugi busuiocul verde fin tocat. Serveşti sosul cu spaghetele, presărate cu caju mărunţit. Pentru decor, foloseşte frunze de busuioc verde.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.