Paste cu pui

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: carne de pui, vanata, fenicul, dovlecel, usturoi, portocala, lamaie, sare, piper, cimbru, ulei.

Ingrediente:Paste cu pui

  • două piepturi de pui
  • o vânătă
  • un fenicul
  • un dovlecel
  • 4 căţei de usturoi
  • 300 g paste colorate
  • o portocală
  • o lămâie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Vânătă şi dovlecelul se spală, se şterg cu un şervet absorbant şi se taie felii potrivit de groase. Se stropesc cu ulei, se presară cu sare, piper şi cimbru.

Se amestecă, se lasă să stea zece minute, apoi se prăjesc într-o tigaie în puţin ulei. Se scot cu o spumieră şi se aşază pe un pla­tou cald.

Piepturile de pui se dezosează, se spală, se scurg de apă şi se taie în bucăţi mici. Se con­dimentează, se prăjesc în ulei încins şi se pun lângă legumele prăjite.

Usturoiul curăţat de foi şi feniculul se spală, se taie bucăţi mai mici şi se călesc două minute în uleiul rămas de la pui. Se fierb pastele, se amestecă bine cu legumele prăjite, ustu­roiul şi feniculul, carnea de pui şi cimbrul proaspăt.

Paste cu pui

Paste cu pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.